Digitala biblioteket

Du kan alltid nå biblioteket hemifrån via våra e-tjänster! 

Du kan låna e-böcker, ljudböcker och e-musik, strömma film och läsa dagstidningar.
På bibliotekets datorer kan du söka i våra databaser. 

Bibblix

Bibblix är läsappen för dig mellan 6–12 år som vill läsa och få boktips från någon som inte är din förälder eller lärare. Men du får vara hur gammal (eller ung) du vill för att använda Bibblix!
Mer om Bibblix

Biblio

I appen Biblio kan du låna, läsa och lyssna på både e-böcker och ljudböcker - både on- och offline. Du loggar in med ditt lånekort/personnummer och din PIN-kod och får då tillgång till bibliotekets sortiment av digitala böcker.
Mer om Biblio

Bläddra

Läsappen Bläddra är för dig som talar något av de nationella minoritetsspråken och vill läsa e-böcker på ditt språk!
Mer om Bläddra

Cineasterna

Som biblioteksanvändare i Skellefteå kommun har du tillgång till TVÅ filmtjänster via ditt lånekonto: Cineasterna och Viddla!
Mer om Cineasterna

Databaser

Vill du läsa mer om en viss författare? Behöver du plugga körkortsteori eller vill du släktforska? Då kan du använda Alex, Arkiv digital och Trafiko! Du når databaserna från bibliotekets datorer.
Mer om Databaser

Härlitt

Västerbotten är ett län med en väl förankrad och framstående litterär tradition. Upptäck berättelserna och litteraturen runt omkring dig i appen Härlitt.
Mer om Härlitt

Legimus

Som inskriven talbokslåntagare kan du själv ladda ner talböcker direkt till din dator, mobil eller surfplatta från Legimus.
Mer om Legimus

PressReader

Med den internationella tidnings- och tidskriftstjänsten PressReader kan du läsa tidningar och tidskrifter direkt i din dator, mobil eller surfplatta.
Mer om PressReader

Viddla

Som biblioteksanvändare i Skellefteå kommun har du tillgång till TVÅ filmtjänster via ditt lånekonto: Viddla och Cineasterna!
Mer om Viddla

Världens bibliotek

Världens bibliotek är en gratis strömningstjänst för e-böcker och ljudböcker på arabiska, bosniska, kroatiska, persiska, serbiska, somaliska, tigrinja och turkiska.
Mer om Världens bibliotek

Språk