Djurfiket [Elektronisk resurs].

Språk

230813
Djurfiket [Elektronisk resurs].
Djurfiket [Elektronisk resurs].
Av: Ceder, Camilla
Utgivningsår: 2017.
Språk: Svenska
Hylla: Hcf/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Bonnier CarlsenElib [distributör]
ISBN: 978-91-638-7481-9 91-638-7481-4
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
"Välkomna till stans första och enda Allmänna Djurfik. Gratis inträde!" Vad gör man inte för att få ett husdjur? Nästan vad som helst. Men med en pappa som är pälsdjursallergiker och en busig lillebror ser det mörkt ut. Då gäller det att ha en riktigt bra affärsidé! "Sally - djurens vän" är en mysig och hejdlöst rolig serie full av charmiga påhitt för att få ett eget djur (eller vara nära någon annans). Perfekta böcker att läsa själv eller högt tillsammans! Mer och mer hoppas Sally att Nadja ska vilja bli hennes bästa vän. Det speciella med Nadja är att hon har världens gulligaste hund. Idag ska de till stan och med lite tur kan de se fram emot kondisfika. Men inte! Nadjas supersöta hund är nämligen inte välkommen på kaféet visar det sig. Och såklart kan Sally inte bara ge upp utan att kämpa för djurens rätt. Ett Allmänt Djurfik är just vad stan behöver! För hon är nämligen helt säker på att det finns hundratals djur vars högsta dröm det är att få gå och ta en helt vanlig fika. Så det är bara att sätta igång och baka ... Och det kommer att finnas något för alla smaker Djurfiket är den första fristående delen i serien "Sally - djurens vän". "Rolig bok med fina bilder för 7-10-åringar som gillar att läsa om djur och kompisar." Desiree Öberg, Piteå-Tidningen "Glädje, längtan, ilska, rädsla och sorg - allt finns med i denna text /.../ Jag gillar också Sanna Manders illustrationer. Färgskalan är svart, grå och orange i härlig retrostil." Annika Andersson, btj-häftet "Det är en lättläst bok, fylld av familjekonflikter, kompistrubbel och framför allt kärlek till djur. Här finns många situationer som orsakar skratt." Jonna Fries, Smålandsposten/Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner
Boken handlar om Sally som älskar djur. Hon har inget eget djur för hennes pappa är allergisk mot djurpäls. Boken heter djurfiket för att Sally och hennes kompis Nadja startar ett djurfik där djur och deras ägare får komma och fika. Den var ganska bra.
2014-07-03
ehil

Andra titlar av samma författare

104345
Av: Ceder, Camilla
117106
Av: Ceder, Camilla
235574
Av: Ceder, Camilla
230859
Av: Ceder, Camilla
180259
Av: Ceder, Camilla
172219
Av: Ceder, Camilla
174945
Av: Ceder, Camilla
156675
Av: Ceder, Camilla
207079
Av: Ceder, Camilla
205667
Av: Ceder, Camilla

Sök vidare

Diskutera

Djurfiket

Läs mer om ämnet

Liknande titlar

Skellefteå kommun - logotyp

Skellefteå kommun

931 85 Skellefteå

Telefon:  0910 - 73 50 00

Bibliotekens öppettider

Lämna en synpunkt eller gör en felanmälan via vårt webbformulär